понеділок, 15 грудня 2008 11:45

Кравчук сказав все, що думає про Балогу та його компанію

Перший президент України Леонід Кравчук розповів про становище нинішнього Президента України Віктора Ющенка в політичній ситуації, що склалася.

"Він (Ющенко) загнаний в кут. Тому що не треба було оточувати себе зухвалими, цинічними і безвідповідальними людьми, які до того ж змусили його повірити в те, що без них він нічого не може. Він слухає цих людей, і вони говорять йому, що все буде нормально. І він повторює за ними, що все буде нормально. Ми вже розтринькали План дій з членства в НАТО. Так буде і з цією коаліцією", - сказав Кравчук в інтерв"ю Газете 24.

Вони виходять на телеекран і вчать мене, як керувати країною

На питання, чи каже він про главу Секретаріату Президента Віктора Балогу, Кравчук сказав: "Про нього, про "Єдиний центр". Чи можна довіряти людям, які три роки кажуть лише те, що хоче чути Президент? І кого там не візьми, вони всі такі. Людина повинна рости на чомусь великому - на великій науці, культурі, бізнесі. Хто ці люди, що прийшли із Закарпаття?

Я не можу сказати, що у них там був великий бізнес або що у них є великий досвід хоч в чомусь. І зараз вони виходять на телеекран і вчать мене, як керувати країною. А президент не розуміє, хто його оточує.

Скажіть, будь ласка, чи може секретар РНБО говорити про те, що ми зробили помилку, відмовившись від ядерної зброї? Вона в ядерній зброї хоч щось розуміє?

Ці люди взагалі ні в чому не розбираються, тому і радять президентові таке, після чого він порушує Конституцію. Очоливши "Нашу Україну", він вочевидь порушив 103 статтю. Коли людину оточують холуї, вона не здатна ухвалювати зважені рішення", - сказав Кравчук.

Зараз ви читаєте новину «Кравчук сказав все, що думає про Балогу та його компанію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі