середа, 19 серпня 2020 21:38

Координаційна рада опозиції Білорусі обрала президію

Координаційна рада опозиції Білорусі обрала президію
До президії увійшли семеро чоловік. Фото: Reuters

У Білорусі завершили формування президії координаційної ради для передачі влади, створеного штабом Світлани Тихановської.

Так, до президії увійшли семеро осіб. Про це повідомляє Telegram-канал "Наша нива".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЄС не визнав результатів виборів президента в Білорусі

Як зазначається, до неї увійшли Нобелівський лауреат з літератури Світлана Алексієвич, довірена особа кандидата в президенти Білорусі Тихановської Ольга Ковалькова, представник штабу Віктора Бабарико Марія Колесникова, екс-міністр культури і дипломат Павло Латушка, юрист, представник штабу Бабарико Максим Знак, представник страйкому Мінського тракторного заводу МТЗ Сергій Ділевський та міжнародний посередник, юрист Лілія Власова.

Раніше повідомлялося, що 15 серпня штаб Тихановської розпочав формування Координаційної ради. Вона повинна обговорювати і розробляти безпечні і стабільні механізми забезпечення передачі влади. До її складу увійшли близько ста осіб. Президент Білорусі Олександр Лукашенко назвав це спробою захоплення влади.

Зараз ви читаєте новину «Координаційна рада опозиції Білорусі обрала президію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі