пʼятниця, 13 січня 2012 17:13

Конкурентка Шевченка зраділа, що засідання Комітету свободи слова проводитимуть усі по черзі

Конкурентка Шевченка зраділа, що засідання Комітету свободи слова проводитимуть усі по черзі

Наступне засідання Комітету ВР з питань свободи слова та інформації проводитиме один із представників Комітету.

Як повідомила прес-служба Партії регіонів, про це заявила заступник голови цього Комітету, регіоналка Олена Бондаренко.

"Те, що представник БЮТ Андрій Шевченко намагається обґрунтувати свою нинішню відставку з посади голови парламентського Комітету з питань свободи слова та інформації політичними мотивами, свідчить про його бажання нав'язати суспільству вигідні суто йому та його політичній силі акценти, за якими й приховати свою непрофесійність на цій посаді", - наголосила депутат.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Бютівця" Шевченка скинули з крісла голови комітету зі свободи слова

За її словами, варто звернути увагу на те, що в грудні на засіданні Комітету всі присутні члени, висловивши недовіру Шевченку, прийняли таке рішення "суто з огляду на його непрофесійні дії".

"Тоді ж члени Комітету прийняли рішення про те, що подальше головування у Комітеті здійснюватиметься почергово, до того моменту, поки питання щодо керівника залишатиметься невирішеним", - повідомила Бондаренко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: БЮТ побачив в усуненні Шевченка "наступ на свободу слова"

"Сьогоднішні ж заяви представників фракції БЮТ про те, що вони в чергове висуватимуть кандидатуру Шевченка на посаду голови Комітету з питань свободи слова та інформації, по-іншому, як фарсом, назвати не можна", - переконана регіоналка.

Зараз ви читаєте новину «Конкурентка Шевченка зраділа, що засідання Комітету свободи слова проводитимуть усі по черзі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

16

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі