понеділок, 24 вересня 2012 22:53

Спецтема: Осінь-2012

Конкурент Литвина по округу переживає за свій бізнес

Конкурент Литвина по округу переживає за свій бізнес
Конкурент Литвина, підприємець Махінов побоюється за свій бізнес, балотуючись на одному окрузі зі спікером. Фото: zvyagel.com.ua

Один із головних конкурентів нинішнього спікера Верховної Ради Володимира Литвина на виборах до парламенту, підприємець Михайло Махінов підозрює, що активна передвиборча діяльність може спричинити проблеми для його бізнесу.

Про це він розповів в інтерв'ю кореспонденту Gazeta.ua.

"Cамі розумієте, мати такого конкурента... Мені кажуть, що моє рішення балотуватись - дуже непродумане. Тому що, маючи всі важелі влади, вплинути на ситуацію завжди можливо, - переконаний політик. - Вистачає можливостей сьогодні у крупного чиновника створити проблеми, як варіант, у бізнесі. Мої родичі були проти".

Махінову належить підприємство з виробництва фармацевтичної упаковки "Юнік-фарма", розташоване в Новоград-Волинську - там, де балотується й Литвин. Торік доходи підприємця, відповідно до декларації за минулий рік, перевищили мільйон гривень. У місті чимало агітації за кандидата - намети, розтяжки на балконах. Це його перша спроба потрапити до парламенту.

Свої мотиви балотуватись пояснює емоційно.

"Ви поїдьте в Ємільчине, поїдьте в Баранівку. Туди навіть марштурки не ходять, бо в людей нема двох гривень. Там, як у Китаї - велосипеди й пішки. Все. Люди там настільки обмежені, що цього не передати. Люди живуть збиранням грибів, ягід. Так ще й до лісу не пускають. Адже "сини поліського краю" придбали там вже не одну тисячу гектар землі", - розповів Махінов.

Детальний репортаж із 65-го виборчого округу читайте незабаром.

Опубліковане відео є частиною документального проекту "Двадцять друга осінь", над яким працюють журналісти Gazeta.ua. Його мета - на тлі виборів показати, чим живе українське суспільство, до чого прагне і чого зараз у силах досягти. За проектом також можна спостерігати на YouTube та Facebook. З ідеями та зауваженнями щодо проекту пишіть на 22 @gazeta.ua.

Зараз ви читаєте новину «Конкурент Литвина по округу переживає за свій бізнес». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі