середа, 28 серпня 2019 10:49

Коломойський розповів, чим вимірюватиме ефективність Зеленського на посаді

Коломойський розповів, чим вимірюватиме ефективність Зеленського на посаді
ФОТО: УНІАН

Український олігарх Ігор Коломойський, якого ЗМІ пов'язують із президентом Володимиром Зеленським, вимірюватиме ефективність його роботи за одним показником — скільки українців повернеться з-за кордону.

"Коефіцієнт корисної дії Зеленського треба вимірювати тим, скільки людей повернеться в Україну", — сказав він в інтерв'ю "Цензор.нет".

На запитання, скільки українців має жити в Україні за 5 років, аби стало зрозуміло, що у Зеленського вдалося, Коломойський відповів:

"Ми стартуємо зараз із 35 мільйонів жителів у країні — це результат незалежного аналізу. Повернення людей — це його коефіцієнт корисної дії. Якщо буде 38 мільйонів (тобто +10%), то треба обирати Зеленського на другий термін. А якщо буде 35, то ауфідерзейн (до побачення. — Gazeta.ua)".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У посольстві США прокоментували вплив Коломойського на Зеленського

Українських олігарх Ігор Коломойський задоволений обранням Володимира Зеленського на посаду президента. "Я кайфую", — сказав він про перемогу Зеленського на виборах російському медіа "РБК".

Зараз ви читаєте новину «Коломойський розповів, чим вимірюватиме ефективність Зеленського на посаді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі