четвер, 20 березня 2008 09:32

Кличко балотуватиметься на посаду мера Києва

Відомий боксер Віталій Кличко заявляє, що балотуватиметься на посаду мера Києва і має всі шанси на перемогу. В інтерв"ю в середу вечером він підкреслив, що демократичні сили повинні висунути єдину кандидатуру, але якщо вони цього не зроблять, то він має всі шанси на перемогу.

"Ми проводимо переговори з лідерами політичних сил. Ми зможемо домовитися. Навіть, якщо такої домовленості не буде, я вважаю, що маю непогані шанси, враховуючи, що сьогодні згідно з соціологічними дослідженнями мою кандидатуру підтримує кожен третій киянин", - сказав Віталій Кличко.

Він нагадав, що на виборах в 2006 році демократичні сили не висували єдину кандидатуру на посаду мера. "Якщо знову буде висунуто велику кількість кандидатів, вони порозтягують голоси. Тому може статися така ж ситуація, як два роки тому на виборах, коли зустрілися два сильні кандидати, а переміг третій, від якого перемоги ніхто не чекав", - вважає Кличко.

"Ми знову можемо наступити на ті ж граблі", - зазначив він.

Нагадаємо, що президія партії Народний союз Наша Україна звернулася до Блоку Юлії Тимошенко і Блоку Віталія Кличка з пропозицією почати офіційні переговори про висунення єдиного кандидата на посаду мера Києва.

Міністр внутрішніх справ Юрій Луценко не виключає, що стане кандидатом у мери Києва від коаліції.

Вчора Леонід Черновецький оголосив про початок своєї передвиборчої кампанії. Він братиме участь у позачергових виборах мера столиці і налаштований на перемогу.

За матерiалами Інтерфакс-Україна.

Зараз ви читаєте новину «Кличко балотуватиметься на посаду мера Києва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі