четвер, 29 жовтня 2009 13:01

Кислинському загрожує кримінальна справа

Кислинському загрожує кримінальна справа

Кабінету міністрів рекомендують звернутися до МВС та Генпрокуратури з проханням порушити кримінальну справу проти экс-заступника голови СБУ Андрія Кислинського.

Про це заявив начальник Головного управління держслужби Тимофій Мотренко на брифінгу.

"Ми рекомендували керівництву уряду передати матеріали службового розслідування (Головдержслужби) до МВС і Генпрокуратури з метою можливого реагування і порушення кримінальної справи", - сказав він.

При цьому Мотренко зазначив, що дії Кислинського при призначенні його заступником глави Секретаріату президента і заступником голови СБУ мають ознаки кримінального злочину про використання свідомо підроблених документів.

Нагадаємо, президент України Віктор Ющенко звільнив Андрія Кислинського з посади заступника голови Служби безпеки України.

Раніше депутат Верховної Ради від фракції "Наша Україна - Народна Самооборона" Геннадій Москаль звернувся з проханням до Генеральної прокуратури перевірити достовірність диплома про вищу освіту Кислинського.

Згідно з дипломом, Кислинський в 2000 році закінчив історичний факультет Київського національного університету імені Шевченка.

12 жовтня Міносвіти підтвердило, що Кислинський не вчився в університеті імені Шевченка в ті роки, які значаться в його дипломі, повідомляє Обком.

Зараз ви читаєте новину «Кислинському загрожує кримінальна справа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі