середа, 14 жовтня 2009 08:37

Кислинський викладатиме в школі історію

Кислинський викладатиме в школі історію

Після звільнення з посади заступника голови СБУ Андрій Кислинський збирається йти працювати в школу вчителем історії. Про це пише "КоммерсантЪ-Украина".

До останнього моменту Кислинський про звільнення нічого не знав.

"Зі мною ніхто на цю тему не розмовляв. Я, звичайно, не виключав такої можливості, але не думав, що це відбудеться так швидко. Президент вчинив правильно - вивів СБУ з-під удару. Тепер, як не смішно це звучить, піду працювати в школу вчителем історії", - заявив колишній заступник голови СБУ.

Нагадаємо, Президент України Віктор Ющенко звільнив Андрія Кислинського з посади заступника голови Служби безпеки України.

Раніше депутат Верховної Ради від фракції "Наша Україна - Народна Самооборона" Геннадій Москаль звернувся з проханням до Генеральної прокуратури перевірити достовірність диплома про вищу освіту Кислинського. Згідно з дипломом, Кислинський в 2000 році закінчив історичний факультет Київського національного університету імені Шевченка.

12 жовтня Міносвіти підтвердило, що Кислинський не вчився в університеті імені Шевченка в ті роки, які значаться в його дипломі.

"КоммерсантЪ-Украина"
Зараз ви читаєте новину «Кислинський викладатиме в школі історію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі