пʼятниця, 16 жовтня 2009 11:37

Кислинський пішов до Яценюка?

Кислинський пішов до Яценюка?

Звільнений з посади заступника голови СБУ за відсутність диплому про вищу освіту Андрій Кислинський вже знайшов собі інше місце роботи - в штабі "Фронту змін" Арсенія Яценюка, пише Цензор з посиланням на "Вечірні вісті".

Як нагадує газета, Андрій Кислинський, будучи випускником гірського технікуму, підробив диплом Національного університету ім. Тараса Шевченка і протягом декількох років займав відповідальні державні пости - керівника офісу Президента, заступника голови Секретаріату президента і заступника голови СБУ.

Дипломний скандал розгорівся, коли правоохоронці завагалися в "освіченості" замглави СБУ, а Міністерство освіти підтвердило, що ніяких університетів Кислинський не закінчував.

Після оприлюднення цієї інформації Президент Ющенко в терміновому порядку підписав представлення про звільнення Кислинського, але народні депутати Андрій Кожем"якін і Олександр Скибинецький вважають, що Кислинський повинен бути покараний і вимагають від Генеральної прокуратури порушення кримінальної справи за фактом підробки документів.

Але схоже, Андрій Кислинський вже знайшов собі інше "світле майбутнє". Газета отримала інформацію, що насправді для екс-замглави СБУ вже підготовлене перспективне місце в штабі "Фронту змін" Арсенія Яценюка.

"Очікується, що Кислинський обійматиме посаду рівня заступника керівника передвиборного штабу, - наголошується в статті, - і швидше за все, команда Арсенія Яценюка до останнього приховуватиме присутність в своїх рядах такого "компетентного" і скомпрометованого співробітника".

Цензор
Зараз ви читаєте новину «Кислинський пішов до Яценюка?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

28

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі