понеділок, 31 січня 2011 14:50

Кириленко закликав виступити проти "реваншистів-українофобів"

Кириленко закликав виступити проти "реваншистів-українофобів"

Лідер партії "За Україну!", народний депутат В'ячеслав Кириленко закликав українців згуртуватись заради "української справи" і проти наступу "реваншистів-українофобів".

Зокрема, виступаючи на мітингу з нагоди 93-річчя битви під Крутами, Кириленко сказав: "Ми маємо нашу мову. Вона державна. Ми маємо патріотичні сили. Ми маємо розвиток української справи. Але маємо і шалений наступ реваншистів-українофобів, які засіли тепер при владі".

Політик закликав згуртуватись "в ім'я пам'яті героїв Крут", щоби "не дати розвинутись реваншизму і не дати знищити Україну і все українське".

"Я думаю, що наша сила із нашою вірою і нашим духом все одно непереборна", - резюмував парламентарій.

Нагадаємо, у свою чергу лідер політичної партії "Фронт змін" Арсеній Яценюк вимагає запровадити кримінальну відповідальність за наругу над державною мовою та мовами національних меншин України. Відповідний проект закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України Яценюк вніс у парламент 28 січня.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Кириленко закликав виступити проти "реваншистів-українофобів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

25

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі