понеділок, 04 березня 2013 16:47

Киянам потрібний мер, який буде ходити по залитих фекаліями підвалах - Ляшко

Киянам потрібний мер, який буде ходити по залитих фекаліями підвалах - Ляшко
Олег Ляшко. Фото: svit24.net

Лідер Радикальної партії, народний депутат Олег Ляшко хочете стати мером Києва задля того, аби поліпшити життя киян, не лише на словах. Ляшко запевнив, що готовий на радикальні міри.

Про це він розповів в коментарі Gazeta.ua.

"Хочу стати мером, тому що Київ потребує радикальних змін, тому що Київ треба звільнити влади Партії регіонів, Київ має бути комфортним містом для проживання. Саме тому я прийняв рішення балотуватися на посаду мера міста, і для цього веду Радикальну партію на вибори", - висловив думку лідер Радикальної партії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Новий губернатор Львівщини обіцяє карати за корупцію

Окрім того, політик зауважив, що разом із командою скоро презентують програму реформування життя в місті. "Ми зараз готуємо програму реформування життя у Києві, яку найближчим часом презентуємо. Ми підготували її за участі науковців, творчої інтелігенції, відомих людей, мешканців Києва", - зазначив лідер Радикальної партії.

Говорячи про можливості стати мером міста, він зауважив: "Я впевнений в нашій перемозі, адже варіантів просто немає, зважаючи на тих конкурентів які збираються йти".

Окрім того, він розповів, що ніхто інший із його конкурентів не буде займатись тим, чим буде займатись Ляшко. "Це — не конкуренти. Киянам потрібна людина, яка в чоботях буде ходити по залитих фекаліями підвалах їхнього житлового будинку, яка розгрібатиме оті завали, коли ліфти не працюють, коли Бортницька станція аерації воняє, коли роздовбані дороги..от чим треба займатись", - переконаний лідер Радикальної партії.

Водночас, Ляшко наголосив, що він буде робити це, бо щодня живе такими проблемами. "Я цим і буду займатись, а ніхто інший, ні Кличко, ніхто не опуститься до цих людей, до їх проблем. А я ними живу щодня", - резюмував політик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Свідок у справі Щербаня розповідає про конфлікти з Лазаренком і розмови з Кучмою

Нагадаємо, спікер Верховної Ради Володимир Рибак заявив, що вибори мера Києва можуть відбутися одночасно з виборами депутатів Київської міськради.

Зараз ви читаєте новину «Киянам потрібний мер, який буде ходити по залитих фекаліями підвалах - Ляшко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі