субота, 03 травня 2014 14:15

Спецтема: Війна на Донбасі

Керівник АТО відзвітував про здобутки СБУ на Донбасі

Керівник АТО відзвітував про здобутки СБУ на Донбасі
Генерал Крутов керувати АТО на Донбасі. Фото: dozor.kharkov.ua

В рамках АТО СБУ попередила низку терористичних заходів у Донецькі області, які планували здійснити диверсанти.

Про це 3 травня на брифінгу заявив керівник АТО Василь Крутов.

Він нагадав, що силовики не допустили виведення бойовиками з ладу систему енергоживлення залізниці у напрямку Слов'янська.

"Попереджено також спроби отруєння диверсантами питної води у Горлівці", - зазначив він.

За словами Крутова, вдалося також знешкодити одного з активних сепаратистів з позивним на радіоперехватах "Ромашка". Останній був зв'язковим російського ГРУшника "Стрєлка". Також знешкоджено гнізда снайперських груп в адміністративних та житлових будівлях Слов'янська.

"Внаслідок злагоджених дій сил АТЦ було виведено з-під обстрілу колону 95ї окремої аеромобільної бригади - 12 БТРів та 5 автомобілів", - зазначив Крутов.

Також було зірвано спроби бойовиків заблокувати прохід підрозділів АТО через мости поблизу села Андріївка та Рубіжне і блокувати міським транспортом центральні вулиці Краматорська.

Попереджено спробу штурму терористами приміщень 156 зенітного полку в Донецьку.

Крутов нагадав, що АТО проходить в надскладних умовах, коли частина місцевого населення використовується терористами в якості живого щита.

"Якщо говорити відверто – Україна зіткнулася з раніше неіснуючою практикою в жодній країні. Якби не це, ми б давно вирішили головне завдання - звільнення наших міст і сіл від сепаратистів і терористів", - зауважив він.

Він вчергове закликав місцевих мешканців не допомагати терористам.

Також Крутов заявив, що проведення АТО "в жодному разі не ставить під загрозу проведення президентських виборів в Україні".

Зараз ви читаєте новину «Керівник АТО відзвітував про здобутки СБУ на Донбасі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі