субота, 06 вересня 2014 08:35

"Кожен здоровий чоловік повинен мати вдома зброю" - полковник

"Кожен здоровий чоловік повинен мати вдома зброю" - полковник
фото: Новини АТО

У російського президента Володимира Путіна є три мети. Про це в інтерв'ю "Газеті по-українськи" сказав полковник у відставці Володимир Ларцев.

"Є мета тактична, оперативна й стратегічна. Тактична: зробити прохід до Азовського моря, захопивши Маріуполь. Тоді на кораблях можна буде поставляти зброю, продовольство. Оперативна ціль: з'єднати прохід до Криму з материковою частиною. Півострів зараз у складному становищі. Хрущов був сильним господарником і недаремно приєднав Крим до України 1954 року. Всі комунікації йшли звідси. Стратегічне завдання: продовжувати диверсії в південних областях", - зазначив він.

За його словами, у Путіна комплекс щодо України.

"Він не зміг "нагнути" її, зробити неоколоніальною державою. А потім відбувся Майдан, з'явилися кричалки з матюками, обзивання "карликом". Геополітичні інтереси змішалися з особистими", - додав Ларцев.

Він вважає, що російський президент хоче створити пояс з областей, які називає Новоросією. "Якщо цей план провалиться, організовуватимуть диверсії, провокації з території Донбасу. Це дестабілізуватиме ситуацію в Україні, насамперед економічну. Іншого виходу, ніж воювати, у нас немає. Потрібна мілітаризація суспільства. Кожен здоровий чоловік повинен мати вдома зброю", - наголосив Ларцев.

Зараз ви читаєте новину «"Кожен здоровий чоловік повинен мати вдома зброю" - полковник». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі