вівторок, 01 березня 2011 10:46

Каддафі заявив, що його любить вся Лівія, а опозиція - це наркомани

Каддафі заявив, що його любить вся Лівія, а опозиція - це наркомани

Лівійський лідер Муамар Каддафі, незважаючи на хвилювання, що охопили країну, як і раніше впевнений, що народ Лівії його любить, і ніякі демонстрації у столиці країни з вимогою його відставки не проходять, передає РИА "Новости".

Висловлювання лівійського лідера публікує у понеділок у своєму мікроблозі на Twitter журналіст телеканалу ABC Крістіан Аманпур.

"Під час моєї розмови з Каддафі він сказав: "Увесь мій народ любить мене. Вони помруть, щоб мене захистити", - йдеться в повідомленні.

За повідомленням BBC, лівійський лідер віддав розпорядження військам не відкривати вогонь по мирних жителях. На думку Каддафі, ті люди, які виступили проти нього на вулицях лівійських міст, перебували під впливом наркотиків, які постачались "Аль-Каїдою", передає "Інтерфакс".

Каддафі додав, що не має наміру виїжджати з країни. Він сказав, що повідомлення про те, що він нібито збирається покинути Лівію, викликають у нього сміх.

Як пише італійська Republica, Каддафі заявив в понеділок, що не заперечує проти роботи міжнародної місії на території його країни. За даними газети, під час розмови з кореспондентом американського телеканалу ABC та іншими іноземними журналістами, Каддафі закликав ООН та інші міжнародні організації направити місію до Лівії для вивчення ситуації.

Нагадаємо, США ведуть переговори з партнерами по НАТО щодо можливості "військового" вирішення питання повалення режиму лівійського лідера Муаммара Каддафі.

Зараз ви читаєте новину «Каддафі заявив, що його любить вся Лівія, а опозиція - це наркомани». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі