субота, 26 лютого 2011 11:37

Українська медсестра Каддафі повертається додому

Українська медсестра Каддафі повертається додому

Українська медсестра лівійського лідера Муаммара Каддафі Галина Колотницька збирається повертатися в Україну.

Про це в суботу пише газета Сегодня з посиланням на дочку медсестри Тетяну Колотницьку.

"Мама вчора вийшла на зв'язок. Розповіла, що зараз у Тріполі. Там стрілянина, бійки, взагалі все те, що показують у новинах. Говорила спокійним голосом, просила щоб не хвилювалися, і що незабаром буде вдома", - розповіла Тетяна.

"Сказала, що, слава Богу, зі здоров'ям у неї все добре", - додала вона.

На питання про те, чи чекає Галина Колотницька на зарплатню, як десятки інших іноземних медиків, що працюють у Лівії, або ж не повертається через якусь іншу причину, її дочка відповісти не змогла.

Також Тетяна не знає, чи перебуває її мама зараз поруч із Каддафі.

Раніше Тетяна розповідала, що її мати виїхала в Лівію 9 років тому. Спочатку працювала в госпіталі, а потім пішла на службу до Каддафі.

"У нього працюють і інші українки медсестрами. Мама одна з них (за деяким даними, у Каддафі 4 медсестри-українки). Він чомусь не довіряє цю справу лівійкам", - додала Тетяна.

Як відомо, інформація про те, що у Каддафі працює українська медсестра, стала відома через публікації Wikileaks витоків депеш американських дипломатів.

Зараз ви читаєте новину «Українська медсестра Каддафі повертається додому ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі