пʼятниця, 22 липня 2016 10:47

Із майна "діамантового" прокурора по-тихому зняли арешт - Касько

Із майна "діамантового" прокурора по-тихому зняли арешт - Касько
Фото: npn.com.ua

Апеляційний суд Києва зняв арешт із майна підозрюваного в хабарництві колишнього заступника прокурора Київської області Олександра Корнійця.

Про це у Facebook повідомив Віталій Касько, колишній заступник генерального прокурора.

"12 липня Апеляційний суд Києва скасував арешт майна "діамантового" прокурора Корнійця", - написав Касько.

Він нагадав, що арешт на майно Корнійця наклали ще у вересні 2015 року. Через резонанс справи було зрозуміло, що тихо скасувати його не вдасться. Тому дружина Корнійця, керівник одного з відділів прокуратури Київської області, подала апеляцію лише в червні 2016 року.

"Апеляційний суд став на сторону "чесного" начальника відділу прокуратури Київської області. Поновив строки апеляційного оскарження (дарма, що не міг розглядати цю скаргу, бо справа вже давно слухається по суті в Голосіївському суді) та зняв арешт з половини всього майна Корнійця. Незважаючи на те, що у разі доведення вини Корнійця, воно підлягало би конфіскації", - наголосив Касько.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Заступник голови СБУ захищав корупціонерів - Касько

Нагадаємо, колишнього заступника прокурора Київської області Олександра Корнійця, першого екс-заступника начальника Головного слідчого управління Генпрокуратури Володимира Шапакіна та громадянина Валерія Гібаленка затримали на хабарі 5 липня.

Під час обшуків у Шапакіна вилучили 400 тис. дол., у Корнійця - значну кількість ювелірних виробів, 65 діамантів та автомат Калашникова. Обом повідомлено про підозру в хабарництві.

Зараз ви читаєте новину «Із майна "діамантового" прокурора по-тихому зняли арешт - Касько». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі