понеділок, 21 серпня 2023 20:27

Спецтема: Війна Росії проти України

ГУР прокоментувало ліквідацію Путіна

ГУР прокоментувало ліквідацію Путіна
Україна дуже зацікавлена, щоб Путін був на лаві підсудних, сказали в ГУР. Фото: Facebook.com/DefenceIntelligenceofUkraine

Західні спецслужби не можуть ліквідувати президента країни-агресорки Російської Федерації Володимира Путіна тому, що РФ залишається державою з розгалуженою мережею спецслужб та безпекових структур.

Про це сказав представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов в інтерв'ю "Українські новини".

"Росія залишається великою за територією державою з розгалуженою мережею спецслужб і різноманітних безпекових структур. Спецслужби РФ працюють ефективніше, аніж російська армія. Грошей на власну безпеку диктатура зовсім не шкодує", – сказав Юсов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кремлівський карлик побоюється росіян – українська розвідка

На запитання, чи довго залишилось жити Путіну, Юсов відповів, що фізичне існування Путіна "мало кого цікавить", а стратегічно його режим "приречений, як і сучасна форма існування РФ".

"Так, є інформація про його важкі хвороби і його двійників, які застосовуються. Звичайно, це все треба враховувати. Але Україна дуже зацікавлена, щоби оригінальний Путін, якщо він досі живий, опинився на лаві підсудних під час проведення міжнародного трибуналу", – сказав представник ГУР.

У січні Європейський парламент підтримав створення спецтрибуналу над Путіним і самопроголошеним президентом Білорусі Олександром Лукашенком.

Україна представила послам 30 держав проєкт спеціального міжнародного трибуналу для покарання Росії.

Путіна треба судити за допомогою спецтрибуналу, сказав міністр закордонних справ Дмитро Кулеба.

Зараз ви читаєте новину «ГУР прокоментувало ліквідацію Путіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі