понеділок, 27 грудня 2010 16:54

Грубі затримання, обшуки, допити свідчать про безсилля влади- Тягнибок

Грубі затримання, обшуки, допити свідчать про безсилля влади- Тягнибок

Лідер Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Олег Тягнибок розцінює боротьбу нинішньої влади з політичними опонентами як публічну піар-акцію, не пов'язану з істинною ліквідацією корупції в країні.

"Показова цькування екс-чиновників попереднього уряду не має нічого спільного ні з боротьбою проти корупції, ні з наведенням порядку в державі. Незважаючи на наявність або відсутність у діях урядових екс-чиновників кримінальних злочинів, грубі затримання, обшуки, допити перманентні колишніх представників влади, які проводяться в стилі чекістських репресій 30-х років минулого століття, свідчать про безсилля влади і спробах відвернути увагу суспільства від провалів нинішньої урядової команди ", - цитує слова Тягнибока прес-служба ВО" Свобода "в понеділок, 27 грудня.

Він додав, що "замітаючи власні провали на політичному та соціально-економічному терені, влада влаштовувала показові піарні акції на зразок вибіркової "боротьби з корупцією".

За словами Тягнибока, так звана "боротьба з корупцією" - "всього лише війна компроматів, зведення рахунків і перерозподіл сфер впливу".

"Одні корупціонери, які дорвалися до влади, вибірково травлять інших, які її втратили", - зазначив Тягнибок.

"Те, що відбувається зараз з урядовими екс-чиновниками, - це як реалізація футбольного принципу - не забиваєш ти, забивають тобі. Потрібно було виконувати обіцянки Майдану і довести до логічного завершення справи проти кучмістських корупціонерів та фальсифікаторів виборів", - висловив думку політик.

Як відомо, Луценко у неділю 26 грудня затримали біля його будинку працівники прокуратури та 11 бійців "Альфа" СБУ. Як заявив пізніше сам Луценко, його затримали у справі про отруєння екс-президента Віктора Ющенка.

27 грудня рішенням Печерського райсуду екс-міністра внутрішніх справ заарештовано на два місяці.

Під підпискою про невиїзд перебуває колишня голова уряду Юлія Тимошенко.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Грубі затримання, обшуки, допити свідчать про безсилля влади- Тягнибок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

87

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі