понеділок, 27 грудня 2010 15:11

У Луценка заявляють, що він не збирався тікати за кордон

У Луценка заявляють, що він не збирався тікати за кордон

Депутат від НУНС Тарас Стецьків вважає "відвертою провокацією" заяву Геннадія Москаля про те, що Юрій Луценко готував документи для втечі за кордон, повідомляє прес-служба "Народної Самооборони".

"Я давно особисто знаю Юрія Луценка, неодноразово розмовляв з ним протягом останнього місяця і він чітко і ясно висловлювався, що нікуди за кордон він виїжджати не збирається і ніякого політичного притулку просити не буде", — додав він.

Нардеп вважає, що "Заява Москаля про те, що нібито були готові всі документи для виїзду Луценка за кордон і надання йому політичного притулку я вважаю відвертою провокацією, яку Москаль зробив невідомо на чиє замовлення", — заявив Стецьків.

За словами Стецьківа, Луценко "завжди говорив, що політичний замовний характер його переслідування цілком очевидний, тому цей виїзд був би втечею. До того ж ця втеча була б на руку Партії регіонів, яка би використала цей факт на підтвердження вини Луценка", — зазначив депутат.

Як відомо, Луценка у неділю 26 грудня затримали поблизу його дому працівники прокуратури та 11 бійців "Альфа" СБУ.

Як заявив пізніше сам Луценко, його затримали у справі про отруєння екс-президента Віктора Ющенка.

27 грудня рішенням Печерського райсуду екс-міністра внутрішніх справ заарештовано на два місяці.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «У Луценка заявляють, що він не збирався тікати за кордон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі