вівторок, 19 квітня 2016 12:15

Гройсман відзвітував про свою першу міжнародну зустріч

Гройсман відзвітував про свою першу міжнародну зустріч
Фото: 112.ua

Україна буде співпрацювати з Данією у сфері розвитку бізнесу.

Про це за результатами зустрічі зі своїм колегою із Данії Ларсом Льокке Расмуссеном розповів голова українського уряду Володимир Гройсман.

"Це перша моя міжнародна зустріч. Я вважаю, що вона була насичена дуже предметними темами - теми розвитку наших двохсторонніх стосунків, розвитку національної економіки. Я засвідчив, що європейська та євроатлантична інтеграція є одним із найважливіших пріоритетів для України. У тому числі - відданість уряду проведенню сучасних реформ.

Ми торкнулися питання розвитку наших економічних стосунків. Мені приємно відзначити, що данський бізнес орієнтований на інвестиції в переробку і створення нових робочих місць в Україні. Обговорили питання дерегуляції, які дозволять більш легко вести бізнес", - заявив Гройсман.

Він наголосив, що візит прем'єра Данії буде початком поглиблення двохсторонньої співпраці країн.

У свою чергу, Ларс Льокке Расмуссен наголосив, що Данія засуджує анексію Криму та підтримує Україну на шляху до реформ.

"Сподіваємося посприяти пошукові данськими компаніями нових можливостей у розвитку українського потенціалу", - зазначив прем'єр-міністр Данії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гройсман анонсував перше засідання Кабміну

Зазначимо, що це перша зустріч міжнародного рівня Володимира Гройсмана як прем'єр-міністра України. 14 квітня Верховна Рада проголосувала за його призначення на цю посаду, звільнивши одночасно Арсенія Яценюка.

Зараз ви читаєте новину «Гройсман відзвітував про свою першу міжнародну зустріч». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі