четвер, 05 травня 2011 22:08

Гримчак пропонує "ідіотам-регіоналам" сісти на дієту "від Луценка"

Гримчак пропонує "ідіотам-регіоналам" сісти на дієту "від Луценка"

Народний депутат Юрій Гримчак вважає: заяви про те, що голодування Юрія Луценка в СІЗО є піар-акцією, можуть робити тільки ідіоти.

Про це він заявив ефірі 5 каналу.

"Коментувати ідіотів дуже тяжко. Виходять люди з лицем, просто спотвореним інтелектом і розказують те, за що у хорошій компанії просто б'ють морду. У нас скоро будуть вибори, то спробуйте так попіаритися, бо у вас обличчя трохи ширші за телевізор", - запропонував нардеп.

Гримчак розповів також, чому захисники екс-міністра відмовилися від подальшого ознайомлення з матеріалами справи.

"У нашій країні, крім вибіркового правосуддя існує ще й вибіркове законодавство. Сьогодні порушується одне з головних прав - необмеження у часі з ознайомленням матеріалів справи. Суд встановив термін до 16 травня. Захисники відмовилися від подальшого ознайомлення справи, і у прокуратури немає причини утримувати Луценка", - зазначив Гримчак.

Нагадаємо, у прес-службі Генпрокуратури стверджують, що заяви захисників колишнього міністра внутрішніх справ України Юрія Луценка та його дружини про те, що екс-глава МВС оголосив голодування і з 22 квітня відмовився від їжі, не відповідають дійсності.

Зараз ви читаєте новину «Гримчак пропонує "ідіотам-регіоналам" сісти на дієту "від Луценка"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі