понеділок, 15 листопада 2010 18:24

Гримчак показав ще одну побиту "жертву" Стогнія (ФОТО)

Автор: Фото з сайту "Народної Самооборони"
  Машина, на яку впав Костянтин Стогній
Машина, на яку впав Костянтин Стогній

Народний депутат від НУ-НС Юрій Гримчак вважає, що всі заяви головного радника міністра МВС Костянтина Стогнія про те, що він побився з екс-міністром Юрієм Луценком — не що інше, як спроба уникнути відповідальності.

"Всі розмови про бійку Стогнія з Луценком — це просто спроба уникнути відповідальності. Тому що одна справа — вдарити діючого народного депутата, а це кримінальна справа, перешкоджання депутатської діяльності і таке інше. І зовсім інша справа — ходити по місту і розповідати: "який я мачо, я вдарив екс-міністра внутрішніх справ", — цитує слова Гримчака прес-служба "Народної Самооборони".

За словами нардепа, судово-медична експертиза наступного дня підтвердила, що у нього є пошкодження, які свідчать про бійку — синець під оком.

Депутат також заявив, якщо Стогній і далі поширюватиме неправдиву інформацію про те, що депутат сам собі намалював синця або навіть попросив когось його "поставити", то він подасть на Стогнія позов до суду за розповсюдження неправдивої інформації.

"Нунсівець" вважає, що у Стогнія також повинні залишитися деякі сліди бійки, оскільки при падінні той пром'яв капот машини, що стояла поруч.

Гримчак зазначив, що у понеділок він вже зустрічався зі спікером парламенту Володимиром Литвином, і обговорював з ним цей інцидент.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Гримчак показав ще одну побиту "жертву" Стогнія (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі