понеділок, 15 листопада 2010 16:06

Гримчак обіцяє заплатити за ремонт авто, на яке кинув Стогнія

Гримчак обіцяє заплатити за ремонт авто, на яке кинув Стогнія

Нардеп від блоку НУ-НС Юрій Гримчак обіцяє купити новий капот до "Альфа-Ромео", на який він минулої п'ятниці кинув радника міністра МВС Констянтина Стогнія.

Про це він сказав у коментарі кореспонденту Gazeta.ua.

"Машина належить журналісту студії. Але людина не хоче себе світити", - зазначає нардеп. "До вечора в мене буде рахунок того, що ми пошкодили зі Стогнієм. Наскільки я розумію, частину маю заплатити я, половину - він. Бо ж людина не винна, що хтось пом'яв її машину. Я винен і я заплачу. Немає питань. Куди ж я дінусь?"

За словами політика, поки точна сума завданої шкоди йому невідома.

"Я ще не знаю, скільки це точно буде. Але наскільки я розумію, мені точно доведеться купувати новий капот", - додав нардеп.

Нагадаємо, після ефіру "Шустер лайф" минулої п'ятниці побилися нардеп Юрій Гримчак і радник міністра МВС Констянтин Стогній. Бійка почалася зі сварки Стогнія з екс-міністром МВС Юрієм Луценком. Очевидці, які були присутні за лаштунками ефіру, розповіли, що вийшовши з ефіру, Луценко і Стогній обмінялися неприємними репліками на кштал "який ти ху** міністр" і "а ти хе** міліціонер". В суперечку з матюками втрутився Гримчак.

В результаті зав'язалася кулачна сутичка, в результаті якої Стогній опинився на капоті "Альфа-Ромео" одного зі співробітників студії. На машині лишилася чимала вм'ятина.

Зараз ви читаєте новину «Гримчак обіцяє заплатити за ремонт авто, на яке кинув Стогнія». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

23

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі