субота, 03 червня 2006 18:58

Гриценко запропонував продати всі державні санаторії в Криму

Голова Верховної Ради Автономної республіки Крим Анатолій Гриценко пропонує продати на відкритих аукціонах, все знаходяться в користуванні органів державної влади пансіонати, санаторії і бази відпочинку.

– Амбітний план - запропонувати продати на відкритих аукціонах що все знаходяться в користуванні органів державної влади пансіонати, санаторії, бази відпочинку. Виручені кошти направити на поліпшення інфраструктури курортів, без якої жоден турист не приїде, - сказав Гриценко в інтерв"ю тижневику "Дзеркало тижня".

Він підкреслив, що сьогодні більшість об"єктів санаторно-курортного комплексу, які належать державі, практично не приносять ніякої користі ані держбюджету, ані бюджету АРК.

– Що з того, що всі ці об"єкти - в держвласності, вони не платять податок на землю, маючи і по 40 гектарів, а грошей в бюджеті на реконструкцію доріг, водопостачання, газифікації, та елементарно - сміття прибрати, немає, - підкреслив спікер ВР АРК.

- Коли в санаторно-курортний комплекс прийде приватник, ми отримаємо вільні гроші, плюс місцева рада отримає плату за землю. Так це ж інший підхід! Але гроші повинні бути цільові, - наголосив він, повідомляє ForUm.

Зараз ви читаєте новину «Гриценко запропонував продати всі державні санаторії в Криму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі