субота, 27 квітня 2013 10:54

Гриценко: "В России нет ничего такого, что ведет нас в будущее"

Гриценко: "В России нет ничего такого, что ведет нас в будущее"
Анатолій Гриценко. Фото: wartime.org.ua

Майбутнього в інтеграції з Росієї для України немає.

Про це в ефірі телеканалу "Інтер" сказав народний депутат  Анатолій Гриценко, говорячи про те, куди Україні  краще вступати – до Митного союзу, чи інтегратуватися до ЄС.

"Росія – технологічно відстала держава. І це сказав президент РФ. Там немає нічого такого, що веде нас у майбутнє. Ну все, закінчилася Росія", - наголосив він.

Гриценко додав: "В тих країнах, куди нам пропонують об'єднатися, людини немає. Там – сміття. Стандарти – це не просто віртуально. От у нас в Києві кажуть: "Воду можна пити". А в Голландії таку воду не можна пити. Оце стандарт. Це не щось віртуальне. Коли треба нашим чиновникам лікуватися – куди вони їдуть? У Казахстан, Мінськ? Ні!".

Нардеп також підкреслив, що наразі у Верховній Раді опозиція і більшість однаково підтримують європейський вектор розвитку країни.

"Зараз у парламенті з різних причин, всі чотири фракції крім комуністів, голосують за всі європейські закони. І будуть голосувати. Публічно три лідери трьох опозиційних фракцій заявляли і повторюють навіть під час блокування: нехай уряд внесе всі євроінтеграційні закони,і  якщо вони нормально виписані – одразу приймаємо їх вцілому. Немає жодних питань", - наголосив він

Гриценко також закликав Росію не тиснути на Україну у питання вступу до Митного союзу.

"ЄС вже не ходить по планеті і не запрошує: ідіть в асоціацію, і ми вам дамо 10-15 млрд. Вони цим не займаються, вони просто живуть. Чому ж Путін постійно ходить і  нав'язує? ", - наголосив він.

Зараз ви читаєте новину «Гриценко: "В России нет ничего такого, что ведет нас в будущее"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

428

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі