вівторок, 21 вересня 2010 17:04

Грач вважає ідіотами мерію Керчі за оголошення міста територією "регіонів"

Грач вважає ідіотами мерію Керчі за оголошення міста територією "регіонів"

Народний депутат Леонід Грач вважає, що Партія регіонів намагається за допомогою адмінресурсу сфальсифікувати результати майбутніх місцевих виборів .

Про це він заявив Gazeta.ua, коментуючи те, що у Керчі місцева влада оголосила місто територією Партії регіонів.

"Керівництво Керчі знахабніло до "бєспредела". Що таке Керч? Місто-герой! Хоча б вдумувались, ідіоти. Інакше я їх назвати не можу. Оголосити місто зоною Партії регіонів. Дуже цікаво: зона і Партія регіонів -  якось символічно асоціюються ці два слова, терміни і т.д.", - відзначив Грач.

Головний комуніст Криму зазначив, що подібні процеси відбуваються у всіх регіонах України.

"Іде "бєспрєдел" зі сторони Партії регіонів практично у всіх регіонах України. Досить серйозно проявляється адмінресурс, підкуп. Крим виділяється особливо, бо там приїхав Джарти, а він "спеціаліст" по забезпеченню результату виборів. Він ніде не приховує, що 70 % повинні проголосувати за них. Це при тому, що у них зараз максимум 24%. Сьогодні є ще один приклад "наїзду". Директору радіочастотного центу запропонували піти, "доки тролейбуси ходять", бо "ми вже привезли з Макіївки свого". Ми всі маємо бити у дзвони, тому що "регіони" сьогодні здійснюють бандитизм. Всі мають об"єднатися проти них", - підсумував нардеп.

За інформацією кримських комуністів, лідер місцевих "регіоналів", голова Радміну Джарти поставив завдання однопартійцям набрати 70% голосів будь-якими шляхами. Для цього вже доручено надрукувати додатковий комплект виборчих бюлетенів.
Зараз ви читаєте новину «Грач вважає ідіотами мерію Керчі за оголошення міста територією "регіонів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі