вівторок, 21 вересня 2010 11:09

Керч оголосила себе територією Партії регіонів

Керч оголосила себе територією Партії регіонів

У Керчі місцева влада оголосила місто територією Партії регіонів. Під таким гаслом у п"ятницю, 24 вересня, відбудеться День Партії регіонів на центральній площі міста.

"Керчани - патріоти нашого улюбленого міста! Ваша участь у Дні Партії регіонів - це підтримка нашого Президента Януковича, уряду України і Криму, міської влади, курсу на оновлення країни, поліпшення життя людей. Керч - територія Партії регіонів!", - йдеться в повідомленні мерії.

У рамках заходу на площі Леніна відбудеться зустріч з головою Керченської міської організації Партії регіонів, мером міста Олегом Осадчим і депутатами міської ради. Після цього проведуть великий концерт творчих колективів міста.

Крім того, як повідомило Новому Регіону джерело в Керченській мерії, на апаратній нараді виконкому всіх співробітників зобов"язали проводити агітаційно-просвітницьку роботу з населенням.

"Співробітникам дано завдання - щодня виходити з роботи із кабінетів о 16 годині і годину часу присвячувати роботі з населенням: ходити по квартирах і інформувати про титанічні праці Партії регіонів на благо громадян", - уточнило джерело.

У мерії Керчі цілі та завдання обов"язкових поквартирних обходів пояснити не змогли, оскільки співробітники прес-служби не перебували на нараді. "Я не в курсі, нас ніхто не повідомляв цього разу про апаратку", - повідомив спеціаліст інформаційно-аналітичного відділу Сергій Курін.

Проведення Дня Партії регіонів, за словами Куріна, відбудеться за ініціативи міської організації регіоналів. Інші партії, що беруть участь у місцевих виборах, заявки на подібні акції не подавали.

За інформацією кримських комуністів, лідер місцевих "регіоналів", голова Радміну Василь Джарти поставив завдання однопартійцям набрати 70% голосів будь-якими шляхами. Для цього вже доручено надрукувати додатковий комплект виборчих бюлетенів.
Зараз ви читаєте новину «Керч оголосила себе територією Партії регіонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

132

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі