неділя, 29 січня 2023 18:08

Спецтема: Війна Росії проти України

"Готуємося до всіх можливих подій" – президент зібрав Ставку

"Готуємося до всіх можливих подій" – президент зібрав Ставку
Президент Володимир Зеленський провів засідання Ставки верховного головнокомандувача. Фото: president.gov.ua

Президент Володимир Зеленський провів засідання Ставки верховного головнокомандувача.

Про це глава держави повідомив у неділю. Заслухали доповіді щодо оперативної обстановки на фронті, зокрема на Донецькому напрямку і на півдні, сказав Зеленський.

"Розглянули важливу інформацію від розвідки щодо ймовірних дій ворога на найближчий період. Готуємося до всіх можливих подій", – повідомив президент.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський відреагував на 74 танки від Польщі

Також обговорили питання забезпечення ключових потреб Сил оборони України в основних зразках озброєння, військової техніки і боєприпасів для проведення операцій, запланованих на 2023 рік, сказав глава держави.

"На війні не буває вихідних, особливо коли мова йде про нашу свободу та вільну від окупантів Україну. 2023-й має бути й обовʼязково буде роком нашої перемоги.
Слава Україні", – заявив Зеленський.

Українські військові відбили атаки російських окупантів у Донецькій і Луганській областях. Ворог продовжував наступальні дії на Бахмутському, Авдіївському і Новопавлівському напрямках, повідомляв вранці Генштаб Збройних сил України.

Польща виступила ініціатором створення міжнародної коаліції донорів для забезпечення України сучасною бронетехнікою.

Зараз ви читаєте новину «"Готуємося до всіх можливих подій" – президент зібрав Ставку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі