понеділок, 29 листопада 2010 11:03

Головну переговірницю підприємців звинуватили у сепаратизмі

Головну переговірницю підприємців звинуватили у сепаратизмі

Голову комітету з підприємництва "тіньового" уряду України Оксану Продан звинуватили у співпраці з владою.

Про це повідомила прес-служба Всеукраїнського центру сприяння підприємницькій діяльності з посиланням на слова генерального координатора акції протестів Олександра Данилюка.

"Оксаною Продан була здійснена чергова спроба імітації діяльності так званої координаційної ради протесту підприємців. Група людей, що входять до цієї "ради", намагались остаточно знівелювати дух протесту, що підняв громадян на виступи проти діючої влади", - зазначив він.

За словами Данилюка, для підприємців вже давно не секрет, що Продан та її група підтримки прагнуть звести вимоги мітингувальників до дрібних економічних поступок.

"Це неприйнятно, оскільки вимоги є значно ширшими й стосуються, в першу чергу, політичних питань. Особливе обурення викликають подібні кроки, коли врахувати те, що ця коордрада є нелегітимною. Мітинг 22 листопада висловив їй недовіру й прийняв рішення обрати нову координаційну раду під час чергової акції 29 листопада", - підкреслив координатор акції.

Данилюк розповів, що під час засідання координаційної ради зал був заповнений невідомим людьми-статистами. Головував на зібранні народний депутат від БЮТ Михайло Волинець. Коли він попросив зареєструватися й надати свої дані присутніх на зборах, це викликало заперечення з боку учасників. По завершенні реєстрації "бютівець" попросив передати йому інформацію про учасників, на що отримав категоричний протест Продан. В результаті списки просто порвали.

"Продан зі своїми однодумцями неприховано діє на розкол мітингувальників, веде сепаратні переговори з представниками уряду й Адміністрації президента, спотворює вимоги протестуючих, виступаючи від їхнього імені", - наголосив Данилюк.

Він додав, що під час акції 29 листопада повинні вирішити участь Продан у процесі боротьби за ветування Податкового кодексу.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Головну переговірницю підприємців звинуватили у сепаратизмі ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

63

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі