понеділок, 29 листопада 2010 10:14

Підприємці вимагають "голову" Тігіпка

Підприємці вимагають "голову" Тігіпка

Підприємці вимагають відставки віце-прем'єра Сергія Тігіпка.

Цей лозунг, який періодично звучить зі сцени на Майдані, де зібралося на даний час понад 1 тисяча мітингувальників.

Підприємці скандують: "вето і геть Тігіпка".

Як зазначив один з мітингувальників зі сцени, треба відправити у відставку Сергія Тігіпка після того, як він заявив, що не піде на компроміс з підприємцями.

Люди сидять із прапорами своїх міст. Одна з підприємців з Білої Церкви, Світлана Солодка, яка торгує на тамтешньому центральному ринку верхнім одягом каже, що міліціія зупиняє автобуси з мітингувальниками та не дає їм можливості добратися до Києва.

"В нас в місті зупиняються автобуси з незрозумілих причин і колеги зі Львова нам кажуть про те ж. Але вони вчинили розумніше. Хтось пересів на поїзди, хтось скинувся грішми і їхали на своїх машинах. Бачила, як 150 львів'ян брали жетони та їхали на Майдан. Значить люди будуть підходити. Ні дощ, ні сніг нас не зупинить. Ми не маємо права відступати", - резюмувала вона.

Раніше віце-прем'єр Сергій Тігіпко заявляв, що не піде на компроміс з підприємцями-спрощенцями, оскільки спрощена система використовується як механізм втечі від податків.

Зараз ви читаєте новину «Підприємці вимагають "голову" Тігіпка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі