четвер, 07 жовтня 2010 11:04

Головний охоронець Януковича звітує перед Росією – Скіпальський

Головний охоронець Януковича звітує перед Росією – Скіпальський

Керівник служби охорони президента Віктора Януковича В'ячеслав Заневський інформує російські спецслужби про те, що відбувається в Україні.

Про це в коментарі Gazeta.ua сказав екс - заступник голови СБУ Олександр Скіпальський.

"Це око російського імператора. Знаючи почерк російських колег, можу сказати, що вони такий момент не упустять. Брати іноземця, який посвячений в сферу організації охорони президента, недоречно. Ця сфера є державною таємницею. Відчувається спроба контролю за поведінкою нашого президента", - зазначив він.

За словами Скіпальського, не можна стверджувати, що Янукович не довіряє українським фахівцям.

"Так можна було б казати, коли б він про це особисто заявив. Росія, як правонаступниця КДБ, має більший досвіт в організації охорони важливих осіб. Можливо, Янукович розраховує, що це підвищує професійний рівень його охорони. Але це його рішення", - наголосив екс-заступник голови СБУ.

"Принцип особистої відданості охоронців, який почав впроваджувати Леонід Кучма, не завжди спрацює. Бо це холуйство. Це психологічний контроль. Охорона президента і військові повинні стояти на сторожі українських державних інтересів. На цьому треба базувати всю платформу", - зауважив він.

Зараз ви читаєте новину «Головний охоронець Януковича звітує перед Росією – Скіпальський». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі