четвер, 14 березня 2013 14:44

Голови українських міст хочуть іти до Азарова, бо "сьогодні він усе вирішує"

Голови українських міст хочуть іти до Азарова, бо "сьогодні він усе вирішує"
За словами Володимира Яцуби, сьогодні усе вирішується на рівні прем'єр-міністра. Фото: ru.tsn.ua

Члени Асоціації міст України хочуть зустрітися з прем'єр-міністром Миколою Азаровим, бо "сьогодні він усе вирішує".

Таку думку висловив на засіданні Асоціації міст України голова Сімферопольської обласної адміністрації Володимир Яцуба.

"Наші пропозиції часто приходять до Кабміну, а відповіді звідти немає. Може вони і недобрі деякі, але все одно потрібна процедура розгляду. Пропоную зустрітися з Азаровим. Ми ж усі прекрасно знаємо, що сьогодні усе вирішується на рівні прем'єр-міністра.Треба створити групу з п'яти-десяти досвідчених мерів", - сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Держказначейство блокує платежі місцевих бюджетів – Асоціація міст України

Під час засідання правління АМУ ухвалили рішення запропонувати народним депутатам, які раніше обіймали посади в органах місцевого самоврядування сформувати спеціальну депутатську групу та проводити спільні засідання двічі протягом сесії Верховної Ради.

АМУ розробили законопроекти, які внесуть на розгляд Ради. Серед них "Проект закону про внесення змін до Податкового кодексу України (щодо справляння сплати за землю)", "Про внесення змін до Бюджетного кодексу України щодо вдосконалення казначейського обслуговування місцевих бюджетів", "Про статус сільського та селищного, міського голови".

Зараз ви читаєте новину «Голови українських міст хочуть іти до Азарова, бо "сьогодні він усе вирішує"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі