середа, 15 березня 2017 10:07

Голова фракції порадив Луценкові "менше пити"

Голова фракції порадив Луценкові "менше пити"
"Живе у будинку 900 квадратних метрів на тестя" - Олег Ляшко. Фото: УНІАН

Народних депутатів прослуховують, зокрема нардепа Андрія Лозового.

Про це в кулуарах журналістам заявив голова фракції Радикальної партії Олег Ляшко.

"За поданням слідчого прокуратури апеляційний суд Чернігівської області прийняв це рішення. Так само прослуховуються мої телефони. Тому фракція не голосуватиме за зміни до КПК. А всі ці диктаторські повноваження з однією метою - узурпувати владу", - сказав він.

Також Ляшко розповів про виклики в Генпрокуратуру.

"У мене такий стос повісток. Слідчі за командою Луценка викликають мене на допит учора на 10:00 годину, коли я маю бути в парламенті. Нехай Луценко себе допитає. А то у нього амнезія. Живе у будинку 900 квадратних метрів, що на тестя записаний, і розказує, який він білий і пухнастий. Чи коли міністром був, жінка Укртелекомом усе МВС забезпечувала. Погони наліво і направо продавали за мішки грошей. І сьогодні посади прокурорські продають. Він імітує боротьбу із корупцією. Пити менше треба", - заявив нардеп.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Це перший процес над президентом" - Луценко

Цього тижня Верховна Рада розгляне у другому читанні законопроект про заочне засудження. На обговоренні комітету буде генеральний прокурор Юрій Луценко.

Президент Петро Порошенко закликав парламент підтримати зміни до закону про заочне правосуддя для можливості передачі в суд обвинувачення проти екс-президента Віктора Януковича.

Зараз ви читаєте новину «Голова фракції порадив Луценкові "менше пити"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі