середа, 10 листопада 2010 16:27

Главу Держцінінспекції затримали на три доби

Главу Держцінінспекції затримали на три доби

У Києві у вівторок, 9 листопада, затримали голову Державної інспекції з контролю за цінами Мінекономіки України Тетяну Рудь.

Як повідомляють джерела "Дзеркала тижня", вчора о 23:00 у неї вдома пройшов обшук, після чого Рудь була затримана на 72 години.

На сьогоднішньому засіданні Кабінет Міністрів України за поданням міністра економіки Василя Цушка прийняв рішення про звільнення Рудь з займаної посади.

За даними видання, обшук і затримання проводилися в рамках розслідування кримінальної справи, порушеної відносно першого заступника начальника і начальника одного з відділів Держцінінспекції в Київській області, які були затримані раніше за вимагання та отримання хабара від директора приватного підприємства за ненакладення штрафних санкцій.

У свою чергу, Служба безпеки України підтвердила агентству "Інтерфакс-Україна" затримання Тетяни Рудь.

У Міністерстві економіки України та Держінспекції з контролю за цінами відмовилися коментувати цю ситуацію.

Тетяна Рудь очолювала Державну інспекцію з контролю за цінами з 31 березня 2010 року. Була призначена на цю посаду розпорядженням уряду Миколи Азарова. Рудь змінила на цій посаді Наталію Немодрук, яка очолювала відомство з серпня 2007 року.

Зараз ви читаєте новину «Главу Держцінінспекції затримали на три доби». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі