понеділок, 30 жовтня 2023 13:42

Спецтема: Війна Росії проти України

Генерал Сирський сказав, що зараз відбувається біля Бахмута

Генерал Сирський сказав, що зараз відбувається біля Бахмута
Ворог зазнає великих втрат і не може досягти поставлених цілей, сказав генерал Олександр Сирський. Фото: armyinform.com.ua

Обстановка на сході залишається складною.

Російські окупаційні війська суттєво посилили своє угруповання в районі Бахмута на Донеччині. Про це у понеділок повідомив командувач Сухопутних військ Збройних сил України Олександр Сирський.

"У районі Бахмута противник суттєво посилив своє угруповання та перейшов від оборони до активних дій", - сказав генерал.

Особливу активність росіяни проявляють в районі Куп'янська, де намагається просунутися вперед одразу на кількох напрямках, повідомив Сирський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЗСУ вдарили по окупантах у Криму і біля Луганська

Такими діями росіяни намагаються зупинити рух Сил оборони України, сказав генерал.

"Ворог зазнає великих втрат і не може досягти поставлених цілей", - повідомив командувач Сухопутних військ.

Сили оборони України продовжують наступальну операцію на Мелітопольському напрямку. Українські військові відбили атаки російський окупантів на п'яти напрямках. Ворог не полишає спроб оточити Авдіївку, але українські воїни завдають росіянам значних втрат, повідомив вранці Генеральний штаб Збройних сил України.

За 614 днів втрати російських окупантів склали 299 940 осіб. Сили оборони знищили 9775 броньованих машин ворога, 5190 танків, 321 літак і 324 гелікоптера, 20 кораблів і катерів і підводний човен росіян.

Зараз ви читаєте новину «Генерал Сирський сказав, що зараз відбувається біля Бахмута». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі