середа, 10 березня 2021 17:32

"Це дивна історія" - очільник "Слуги народу" про відсутність результатів президентського опитування

"Це дивна історія" - очільник "Слуги народу" про відсутність результатів президентського опитування
Результати "5 питань від президента" досі не показали. Фото: pravda.com.ua

Очільник партії "Слуга народу" Олександр Корнієнко не зміг пояснити, чому не опублікували остаточних результатів опитування президента України Володимира Зеленського. Його проводили волонтери під час місцевих виборів 25 жовтня 2020 року.

"Це якась дивна історія, ми планували це зробити, але чомусь не зробили. Я думаю, це все-таки треба зробити, це справа честі для партії. Може, підв'яжемо до здавання звіту, щоб була якась послідовність", – заявив Корнієнко, передає hromadske.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ОП та "Слуга народу" приховали витрати на опитування Зеленського

Переконує, у неопублікуванні результатів опитування не було якогось помислу, просто "мабуть, уже якось трішки воно відійшло на другий план".

"Ми почали займатися імплементацією цього, і це виявилося цікавіше, ніж обговорювати результати", – додав політик.

У соціальних мережах з'явилися світлини тюків з утилізованим папером, де видно аркуші із запитаннями від Володимира Зеленського, які ставили українцям в день місцевих виборів, 25 жовтня.

25 жовтня відбулися місцеві вибори. Одночасно з ними проводилося "всенародне опитування", ініційоване Зеленським.

Кожному українцю пропонували відповісти на 5 питань: чи підтримує він запровадження довічного ув'язнення за корупцію в особливо великих масштабах; чи підтримує створення на Донбасі вільної економічної зони; чи потрібно скоротити кількість депутатів у Верховній Раді до 300 осіб; чи підтримує громадянин легалізацію медичного канабісу для зменшення болю в тяжких хворих; чи потрібно Україні на міжнародному рівні порушити питання про використання гарантій безпеки, визначених Будапештським меморандумом.

Фінансувала "всенародне опитування" партія "Слуга народу".

Зараз ви читаєте новину «"Це дивна історія" - очільник "Слуги народу" про відсутність результатів президентського опитування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі