четвер, 08 жовтня 2020 14:03

Єрмак задумав великі зміни у "Слузі народу" - ЗМІ

Єрмак задумав великі зміни у "Слузі народу" - ЗМІ
За відсутності контролю з ОП монобільшість почала жити своїм життям. Фото: Українська правда

Голова Офісу президента Андрій Єрмак хоче переформатувати фракцію "Слуга народу" в Верховній Раді, пише "Українська правда".

"За відсутності організації і контролю монобільшість почала жити своїм окремим життям".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Єрмака підозрюють у держзраді і шпигунстві. Суд зобов'язав СБУ відкрити провадження

"Коли Банкова хоче щось провести через Раду, то їй легше часом домовитись з іншими фракціями, а не зі своїми депутатами. Як сталося, наприклад, коли Верховна Рада затверджувала комісію з обрання нового голови САП. "Слуга народу" дала лише 172 голоси. Якби не голоси груп "За майбутнє" та "Довіра", голосування було б провалено", – йдеться у статті.

Замість того щоб систематизувати роботу і вислухати депутатів, Офіс президента задумав велике переформатування всередині фракції "СН", за даними джерел видання.

"Там зараз 14 заступників керівника фракції. Може статися, що їх стане більше. Минув рік - хтось із депутатів знайшов себе в комітетах, хтось став спікером і ходить на телебачення.

Єрмак вважає, що кожна людина у фракції має бути в чомусь задіяна і відчувати себе потрібною. Тому реформації чи перестановки відбуватимуться", – розповіло джерело з найближчого оточення голови ОП.

Одразу кілька джерел у "СН" розповіли, що у фракції можуть з'явитися щонайменше чотири нові групи, які можуть очолити депутати Олександр Скічко, Олександр Трухін, Юлія Гришина та Артем Дубнов. Усі вони підтримують теплі стосунки з президентом та керівником його Офісу.

"Єрмак давно хоче взяти частину фракції під себе, але якось воно йому ніяк не виходить. Він же розуміє, що йому треба опора в парламенті, от він і намагається в цьому напрямку активничати", – заявило джерело в "СН".

Однак створити під себе групи Єрмаку буде не так просто, адже фракція далеко не в захваті від нової ініціативи.

1 жовтня нардеп Гео Лерос опублікував записи розмов нібито Тищенка і Комарницького, в яких фігурує ім'я голови Офісу президента Андрія Єрмака.

Згодом нардеп оприлюднив другу частину записів розмов. В кінці відео Лерос стверджує, що Андрій Єрмак – "агент ГРУ".

Раніше в інтерв'ю Дмитру Гордону Андрій Богдан заявив про нібито домовленість Єрмака з росіянами.

Зараз ви читаєте новину «Єрмак задумав великі зміни у "Слузі народу" - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі