вівторок, 18 березня 2014 00:17

Ердоган попередив Путіна, що перекриє Босфор у випадку російської агресії

Ердоган попередив Путіна, що перекриє Босфор у випадку російської агресії

Прем'єр-міністр Туреччини Реджеп Ердоган вчора під час телефонної розмови з президентом Росії Володимиром Путіним попередив його про наслідки конфлікту з Україною.

Про це повідомляють турецькі дипломатичні джерела - повідомляє Еспресо.TV.

За його словами, під час останньої зустрічі почесного лідера кримських татар Мустафи Джемільова і прем'єр-міністра Туреччини Реджепа Ердогана обговорювалася загроза для кримських татар у зв'язку з агресивною політикою Росії, яка організувала і забезпечила проведення сепаратистського "референдуму" 16 березня. Під час цієї зустрічі Він навів факт вбивства кримського татарина на початку березня невідомими особами.

Після розмови з Мустафою Джемільовим Ердоган ввечері 16 березня зателефонував Володимиру Путіну і попередив його, що у випадку, якщо Росія вторгнеться в Україну, а також, якщо самопроголошена влада або т.зв. самооборона Криму здійснить насильство щодо кримських татар, то Турецька Республіка буде змушена перекрити Чорноморські протоки для російських суден.

Зараз ви читаєте новину «Ердоган попередив Путіна, що перекриє Босфор у випадку російської агресії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua