четвер, 20 травня 2010 21:07

Екс-соратник Тимошенко хоче, щоб вона відповіла, як і Лазаренко

Екс-соратник Тимошенко хоче, щоб вона відповіла, як і Лазаренко

Голова Державного комітету з питань регуляторної політики та підприємництва Михайло Бродський, коментуючи сьогоднішню заяву голови Рахункової палати України Валентина Симоненка про зловживання та розкрадання державних коштів, заявив, що нинішня опозиція має за це відповісти.

Про це він сказав в ефірі програми Шустер Live.

"Я хотів би, щоб хтось нарешті відповів перед законом. А то 18 років у нас це триває. Може, Юлія Тимошенко готова звітувати. Хай вона не просто обіцяє. Хай хтось нарешті за щось відповість. Нехай хтось відповість за те, що гроші банально крадуть. Може, Юлія Володимирівна нам допоможе, і чиновники почнуть відповідати за скоєне. Хай спочатку почне відповідати опозиція. Ми кожного року міняємося. Якщо кожного разу опозиція буде відповідати, то, може, й красти так перестануть. Вони ж вчора були владою", - заявив Бродський.

На зауваження, що це виглядає як брудне зведення рахунків, Бродський заявив:

"У нашій країні за всіх чиновників відповів тільки Павло Іванович Лазаренко. Але в Америці за украдені гроші тут. Може, тепер українські чиновники почнуть теж відповідати перед судом. Тому, якщо кажуть, що справи мають бути передані до суду до осені, то я позитивно це оцінюю. Колись має бути це закінчено", - зазначив політик.

"Прем'єр-міністр не є політиком. Це головний менеджер країни, якому довірили державні гроші, ресурси. Якщо менеждер приватної фірми звільняється, він має під акти передати справи. Але чомусь у нас прем'єри, коли йдуть у відставку, вони стають політиками, і коли перевіряють їхню діяльність, то починають кричати, що це - переслідування", - наголосив Бродський.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Екс-соратник Тимошенко хоче, щоб вона відповіла, як і Лазаренко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

23

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі