понеділок, 27 червня 2016 23:49

Екс-прем'єр Яценюк приїхав із візитом до Вашингтона

Екс-прем'єр України Арсеній Яценюк у рамках свого візиту у Вашингтон провів зустріч з міністром торгівлі США Пені Пріцкер.

Про це він повідомив на сторінці в Facebook.

"Була дуже тепла і практична бесіда. Робимо все для реалізації дорожньої карти співробітництва, про яку ми домовилися ще в кінці минулого року. Дякую Пені за її теплі слова: "Ми ніколи не відступимо від наших зобов'язань перед Україною, щоб бачити її незалежною і заможною", - написав Яценюк.

В рамках візиту у Вашингтон, який розпочався сьогодні, у Яценюка також запланована зустріч з міністром фінансів Джейкобом Лью, сенаторами Річардом Дурбіним, Робертом Коркером, Джоном Маккейном, іншими ключовими представниками Демократичної і Республіканської партій, а також з першим заступником виконавчого директора Міжнародного валютного фонду Девідом Ліптоном. Окрім того, Яценюк виступить в Атлантичній раді та Брукінгському інституті.

Екс-прем'єр прибув в США для участі в допрем'єрному показі документального фільму про події в Україні під час Революції Гідності Breaking Point. Повідомляється, що Яценюк давав інтерв'ю для цього фільму.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Білий дім запросив Яценюка в гості

Нагадаємо, 10 квітня глава уряду Арсеній Яценюк оголосив про свою відставку. 14 квітня Верховна Рада ухвалила склад нового Кабміну та кандидатуру Володимира Гройсмана на посаду прем'єр-міністра.

Зараз ви читаєте новину «Екс-прем'єр Яценюк приїхав із візитом до Вашингтона». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі