четвер, 10 грудня 2015 11:24

Експерт розповів про інтригу навколо Януковича

Експерт розповів про інтригу навколо Януковича
Фото: ua.112.ua

У екс-президента Віктора Януковича виникли проблеми з колишніми соратниками. Про це у коментарі Gazeta.ua сказав політолог Віктор Небоженко.

"Азаров та компанія створили так званий тіньовий уряд без Януковича. Тому, щоб він зараз не казав, нехай спочатку розбереться зі своїми друзями. Чи створюватиме він ще один тіньовий уряд, чи забере ці функції у Азарова та Колеснікова. І очолить його замість них. Це політична інтрига у п'ятій колоні", - сказав Небоженко.

Він виключив, що Янукович очолить Донбас.

"Він може повернутися в Україну лише в якості злочинця, який очікує на покарання. На Донбасі обиратимуть керівників зі своїх. "Опозиційний блок" і Партія регіонів не користуються повагою серед сепаратистів. Бо не приймали активної участі в організації ДНР і ЛНР. Тому там не буде ні Януковича, ні Колеснікова, ні Єфремова. Єдине, що там йде чеченізація. І в такій ситуації Москва може зробити з Ахметова ще одного Кадирова", - розповів експерт.

Нагадаємо, що днями російські ЗМІ оприлюднили інтерв'ю екс-президента Януковича, де він заявив про своє повернення у політику.

Зараз ви читаєте новину «Експерт розповів про інтригу навколо Януковича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі