пʼятниця, 25 вересня 2009 15:31

Екс-дружина Симоненка судиться з його коханкою

Екс-дружина Симоненка судиться з його коханкою

Сьогодні Печерський районний суд Києва приступив до розгляду справи за позовом екс-дружини лідера КПУ Петра Симоненка Світлани до його цивільної дружини Оксани Ващенко. Справу розглядав суддя Вовк.

Представник екс-дружини комуніста адвокат Сергій Глазьєв подав клопотання аби на цьому закритиму засіданні вівся аудо- та відео- запис, а також дозволялося фотографувати. Однак проти цього виступив адвокат Ващенко Іван Шкрум.

Судове засідання тривало годину.

Глазьєв наполягав аби Ващенко спростувала інформацію, що нібито протягом 35 років Світлана Симоненко ніде не працювала і жила за рахунок Петра Симоненка. Також адвокат позивачки вимагав, щоб були спростовані твердження про те, що нібито екс-дружина головного комуніста України знала, що останні два роки її чоловік має інтимні зв"язки з Ващенко і, що позивачка була з цим згодна.

Крім того, Глазьєв вимагав спростувань того, що батьком дитини Оксани Ващенко є Симоненко.

Адвокат також заявив про неправдивість слів Оксани Ващенко, нібито шлюб між Світланою і Петром Симоненками був розірваний 3 лютого, тоді як це трапилося у червні.

Суддя Вовк оголосив про перенесення судового засідання на 17 листопада.

Gazeta.ua
Зараз ви читаєте новину «Екс-дружина Симоненка судиться з його коханкою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі