понеділок, 31 жовтня 2011 13:56

Єфремов запевняє, що законпроект про декриміналізацію майже готовий

Єфремов запевняє, що законпроект про декриміналізацію майже готовий

Законопроект про декриміналізацію Кримінального кодексу практично готовий до розгляду в парламенті, заявив лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов.

"Його (законопроекту про внесення змін про лібералізацію покарання за економічні злочини) ще немає в порядку денному ... він практично готовий до розгляду і стосується питань лібералізації економічний злочинів, які скоюються в бізнесі", - заявив Єфремов в ході брифінгу в понеділок у Києві.

На думку лідера фракції, чим швидше Верховна Рада прийме цей закон, тим "краще він буде сприяти розвитку бізнес-структур у нашій державі".

Єфремов підкреслив, що вирішення цього питання "стримує якийсь струмінь". "Тобто комусь захотілося закон, який визначає суто виробничі відносини в нашій державі, внести політичний аспект, включити статтю, за якою завтра Юлію Володимирівну Тимошенко можна було б звільнити. .. ", - сказав він.

Єфремов також зазначив, що йде робота над Кримінально-процесуальним кодексом.

"Кримінально-процесуальний кодекс вже виписаний і знаходиться на експертизі Венеціанської комісії із серпня 2011 року", - сказав він. На думку Єфремова, якби представники ЄС хотіли, щоб український парламент займався цим питанням, "то вони змогли б ще у вересні дати відповідний висновок, і парламент прийняв би цей документ".

"Регіонал" висловив сподівання, що найближчим часом ці законопроекти буде прийнято.

Зараз ви читаєте новину «Єфремов запевняє, що законпроект про декриміналізацію майже готовий». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі