вівторок, 15 березня 2011 14:30

Єфремов розповів, коли депутати виконають антикорупційну обіцянку Януковича

Єфремов розповів, коли депутати виконають антикорупційну обіцянку Януковича

Лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов прогнозує, що на наступному пленарному тижні депутати ухвалять пакет антикорупційних законопроектів.

Водночас депутат не виключив, що за документ можуть проголосувати і на цьому тижні.

Про це він сказав журналістам на брифінгу.

"До того часу переглянемо ті статті, які відправили на доопрацювання-1, 11, 12. Розробимо форму декларації. Бо декларування в нас відбувається по двох розділах 11, 12. Якщо завтра закон вступить в силу і ми не переглянемо, хто має подавати декларацію та як, то велика кількість людей стануть корупціонерами", - зазначив він.

Окрім того, Єфремов пояснив журналістам, що депутати переглядатимуть визначення терміну подарунок держслужбовцю, який він має декларувати.

"На сьогодні прописано, що подарунком можна вважати річ, яка коштує менше ніж половина мінімальної зарплати. Коли ми вітали наших жінок з 8 березня й купили їм квіти, то хтось спитав, а скільки коштують букети. Більше чи менше половини "мінімалки". Це наче жарт, але яскраво характеризує формулу, яку законодавець прописує", - резюмував головний парламентський "регіонал".

Нагадаємо, що парламент у другому читанні ухвалив антикорупційний законопроект, внесений президентом Віктором Януковичем.

Раніше в ефірі проекту "Розмова з країною" президент України Віктор Янукович заявив, що документ буде ухвалено до кінця поточної сесії. При цьому глава держави зауважив, що не може тиснути на депутатський корпус.

Зараз ви читаєте новину «Єфремов розповів, коли депутати виконають антикорупційну обіцянку Януковича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі