середа, 12 травня 2010 22:59

Єдиної опозиції не буде - Яценюк

Єдиної опозиції не буде - Яценюк

Опозиція не має перспектив для об'єднання через цинізм і відсутність чесності.

Такий висновок можна зробити зі слів лідера "Фронту Змін" і народного депутата від НУ-НС Арсенія Яценюка в ефірі "5 каналу".

"Єдиної опозиції як такої не буде, але є координація дій. Ми виступили єдиним фронтом по відношенню до газових угод, до закону про бюджет. Тут ми спільні у своїх діях", - наголосив він.

На переконання Яценюка, є забагато цинізму і брехні.

"Ще декілька років тому обнімалися з Партією регіонів, Конституцію разом міняли, обіцяли продовжити терміни перебування ЧФ у Криму. Це все було, а тепер одягнули красиву білу мантру і кажемо про те, що цього не було. У політиці потрібна чесність", - зазначив нардеп.

Яценюк також вважає, що опозиція не повинна виступати проти влади з такими радикальними заходами, які були 27 квітня у парламенті.

"Якщо сьогодні формувати діяльність опозиції на бійках, на яйцях і на шашках, то "регіонали" будуть тільки аплодувати. Вони у цьому сильніші, бо вміють тільки битися. Їх можна побороти тільки сильною ідеєю і громадянським суспільством", - підкреслив він.

Лідер "Фронту Змін" сказав, що битися з ними у парламенті - це остаточно дискредитувати ідею опозиції.

"Вони не швидко підуть з влади. Ці хлопці прийшли на довго. Для того, щоб вони зробили якомога менше шкоди для країни, треба готуватися до виборів", - додав Яценюк.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Єдиної опозиції не буде - Яценюк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі