четвер, 29 серпня 2024 20:50

Є великий план перетворити Резерв+ у ТЦК онлайн - Міноборони

Є великий план перетворити Резерв+ у ТЦК онлайн - Міноборони
Мобільний застосунок "Резерв+" для військовозобов'язаних, призовників і резервістів запрацював у травні

У Міністерстві оборони планують перетворити застосунок для призовників, військовозобов'язаних та резервістів "Резерв+" на Територіальний центр комплектування та соціальної підтримки онлайн.

Про це заявила заступниця міністра оборони Катерина Черногоренко в інтерв'ю Forbes Ukraine.

"Був потрібен час, аби довести правову важливість та необхідність "Резерв+", а також змінити уявлення про ТЦК. Оновити свої дані через "Резерв+" змогли 3,2 млн людей. Зараз у нас є великий план, як перетворити "Резерв+" на ТЦК онлайн", - сказала Черногоренко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Військові спростували тезу "з ТЦК одразу в окоп". Як все відбувається насправді

Також заступниця міністра розповіла, що незабаром планують додати опцію онлайн-рекрутингу з можливістю підписати контракт або мобілізуватися у два кліки.

Зі слів Черногоренко, у роботі три типи відстрочок: для багатодітних батьків, людей з інвалідністю і студентів денної форми навчання. Восени у застосунку можна буде згенерувати направлення на військово-лікарську комісію.

"Думаю, що Резерв+ матиме стабільний приріст кількох мільйонів користувачів. Для застосунку, який лише нещодавно з'явився, 3,2 млн користувачів - значний показник", - заявила заступниця міністра оборони.

В Україні діють воєнний стан і загальна мобілізація військовозобов'язаних.

18 травня набув чинності закон про мобілізацію. Міноборони запустило мобільний застосунок "Резерв+" для військовозобов'язаних, призовників і резервістів.

Зараз ви читаєте новину «Є великий план перетворити Резерв+ у ТЦК онлайн - Міноборони». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі