вівторок, 28 квітня 2009 09:51

Дубина і Міллер говорили на таємній зустрічі чотири години

  Дубина і Міллер під час підписання 10-річного контракту на поставки російського газу в Україну і його транзит в Європу. Січень 2008 рік.
Дубина і Міллер під час підписання 10-річного контракту на поставки російського газу в Україну і його транзит в Європу. Січень 2008 рік.

Голова правління Національної акціонерної компанії "Нафтогаз України" Олег Дубина і голова правління "Газпрому" Олексій Міллер 27 квітня провели позапланову робочу зустріч напередодні візиту до Москви прем"єр-міністра України Юлії Тимошенко.

Про це повідомило обізнане джерело.

Переговори, що пройшли в офісі "Газпрому" в Москві, продовжувалися більше чотирьох годин.

Сторони обговорили питання оплати поточних постачань, штрафів за невиконання контрактів від січня 2009 року, об"ємів закачування газу в підземні сховища (ПСГ) України.

При цьому співбесідник не повідомив підсумків зустрічі, відзначивши, що сторони домовилися продовжити консультації по цим та іншим питанням.

У прес-центрі "Нафтогазу" не змогли ні підтвердити, ні спростувати цю інформацію.


Нагадаємо, що Тимошенко планує відвідати Росію 29 квітня. Запланова її зустріч з прем"єром РФ Володимиром Путіним. За словами Тимошенко, вона б хотіла підняти питання скорочення обсягів закупівлі газу "Нафтогазом" у "Газпрому".

За матеріалом: Інтерфакс, Gazeta.ua
Зараз ви читаєте новину «Дубина і Міллер говорили на таємній зустрічі чотири години». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі