вівторок, 22 лютого 2022 18:59

Дружина Медведчука втекла до Москви

Дружина Медведчука втекла до Москви
Відео з'явилося у вівторок.

Дружина підозрюваного у державній зраді та сприянні діяльності терористичної організації нардепа від ОПЗЖ Віктора Медведчука Оксана Марченко втекла до столиці країни-агресора - Москви.

Відео опублікувала на YouTube-каналі.

На кадрах показала себе із російським артистом Миколою Басковим, який підтримав окупацію РФ українського півострова Крим. Басков досі має звання народного артиста України.

"Коль, я проехала несколько тысяч километров", - сказала дружина кума Путіна. Обіймалися і цілувалися.

Басков поскаржився, що він заборонений в Україні і перебуває у списку осіб, які загрожують національній безпеці.

"Я столкнулась с ужасным хейтом сейчас, пока ехала к тебе. Волны ненависти у нас сейчас вообще", - бідкалася Марченко. Заявила, що знімає проєкт "Паломница".

Дружина Медведчука виїхала з України до Білорусі 18 жовтня через пропускний пункт у Чернігівській області, повідомляли ЗМІ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Може, вже час заборонити і цих?" - ОПЗЖ втекла з Ради

У лютому РНБО запровадила санкції проти Медведчука і Марченко. Обмеження застосували в рамках кримінального провадження щодо фінансування тероризму.

Печерський районний суд міста Києва відправив Медведчука під цілодобовий домашній арешт. У жовтні йому оголосили нову підозру.

21 лютого біля будинку Медведчука у Києві чергували поліцейські. Правоохоронці перекрили прилеглу вулицю.

Зараз ви читаєте новину «Дружина Медведчука втекла до Москви». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі