понеділок, 21 лютого 2022 20:02

Обшукують авто: поліція оточила маєток Медведчука
3

У Києві біля будинку підозрюваного у державній зраді нардепа від ОПЗЖ Віктора Медведчука чергують близько 30 поліцейських та до 20 осіб охорони.

Правоохоронці перекрили також прилеглу вулицю, повідомляє "Слідство.Інфо".

"21 лютого до маєтку прибуло кілька автомобілів та мінівенів, на які вантажили майно нардепа, зокрема бронежилети та та зброю. Правоохоронці обшукують автівки довкола з ліхтариками", - ідеться у повідомленні.

Журналісти зафіксували чорний позашляхових Toyota, який належить Андрію Мартинову, співзасновнику детективної охоронної компанії "Шторм", яка багато років охороняє Медведчука. На місце також прибув нардеп Віктор Чорний.

"Зараз на місці перебуває також чотири екіпажі патрульної поліції, схоже серед них є представники спецпідрозділу", - йдеться у публікації.

За словами одного із джерел журналістів, поліцейські могли приїхати за викликом Державного бюро розслідувань.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дружина Медведчука таємно виїхала з України - ЗМІ

Фото: slidstvo.info

Радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко в Telegram заявив, що після того, як поліція отримала інформацію, на місце виїхали правоохоронці.

"Інформація про порушення Медведчуком умов домашнього арешту не підтвердилася. Він знаходиться у себе вдома", - написав він.

Медведчук є фігурантом кількох кримінальних проваджень в Україні. Політика підозрюють у державній зраді та порушенні законів та звичаїв війни. Він є кумом російського президента Володимира Путіна.

Зараз ви читаєте новину «Обшукують авто: поліція оточила маєток Медведчука». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі