вівторок, 22 лютого 2022 16:44

"Може, вже час заборонити і цих?" - ОПЗЖ втекла з Ради

У вівторок, коли Верховна Рада звернулася до світу щодо запровадження жорстких санкцій щодо агресора Російської Федерації, фракція ОПЗЖ майже у повному складі була відсутня.

Були відсутні 37 з 44 нардепів з ОПЗЖ. Зокрема Олег Волошин, Наталія Королевська, Вадим Рабінович, Ренат Кузьмін, Сергій і Юлія Львочкіни.

А Олександр Колтунович і Микола Скорик утрималися.

Лише двоє депутатів з фракції проголосували "За" - Юрій Павленко і Олександр Фельдман.

"Фракція ОПЗЖ під час голосування парламентом заяви щодо російської агресії.

Частина - покинула країну у найкращих традиціях втікача-Януковича. Можна змінити назву, але від ментальності Партії регіонів не втечеш.

Частина - просто пішла з засідання Верховної Ради. Тому що ці депутати не мають нічого спільного з народом, який вони нібито представляють. З народом, який вчора кремлівський маньяк годину зневажав і принижував, і на який цієї ночі вчинив новий напад.

Це треба зафіксувати для історії", - пише журналіст Данило Мокрик.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дружина Медведчука таємно виїхала з України - ЗМІ

Факт відсутності ОПЗЖ коментують користувачі Facebook:

"Може, вже час заборонити і цих?"

"Вже давно пора перейменувати на "Партію ворогів народу"

"І головне тікають в Європу"

"Позбавити мандатів"

22 лютого Верховна Рада закликала відключити РФ від міжнародної міжбанківської системи передачі інформації та здійснення платежів (SWIFT).

З України вилетіли 60 чартерних рейсів, левову частку яких наповнили представники фракції ОПЗЖ і їхні родини, повідомила депутатка Ольга Василевська-Смаглюк.

Зараз ви читаєте новину «"Може, вже час заборонити і цих?" - ОПЗЖ втекла з Ради». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі